Scales Legal B.V.

Scales Legal staat voor uitgebalanceerde oplossingen voor juridische problemen van ondernemers. Het juridisch kader kort en duidelijk geschetst. Een begrijpelijk en evenwichtig advies dat tegen een concurrerende prijs wordt aangeboden.

Echte kennis van de onderneming en de branche waarin u als ondernemer werkzaam bent. De taal spreken van andere kennisdisciplines, zoals accountant en fiscalist, zodat opdrachten in een multidisciplinaire context kunnen worden opgelost.

Scales Legal opereert in de navolgende rechtsgebieden:

Ondernemingsrecht (waaronder de juridische begeleiding van fusies en overnames), arbeidsrecht in brede zin, algemeen contractenrecht (waaronder distributie en agentuur), Privacy (AVG), auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten, en tenslotte compliance en financiële toezichtwetgeving (specifiek de toepassing van de Wet toezicht trustkantoren en AIFMD regelgeving).

Naast het optreden voor ondernemers staat Scales Legal ook geregeld werknemers – waaronder statutaire directeuren – bij in arbeidsrechtelijke geschillen met hun werkgever.

Contactgegevens:

Scales Legal B.V. – Mr. Jeroen E. Missaar – E. jem@scaleslegal.nl – T.: +31621245325 – Grindweg 82-88 – 3055 VD Rotterdam (Hillegersberg) – Kamer van Koophandel nummer 71229302

Aangesloten bij De Juristenkamer

Lid van NEVOA, Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch Adviseurs.

Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Foto’s door Hielke Grootendorst Fotografie.

Scales Legal BV privacy statement 062018

Geef een antwoord